Новини по нашому 652 Переглядів 0 Рейтинг

Закарпатка повернулась зі Швейцарії і народила п’яту дитину у «швидкій» біля церкви

травня 29 / 2024
Повернутися зі 🇨🇭Швейцарії і народити п’яту дитину у 🚑«швидкій» біля церкви
У понеділок працівники «екстренки» приймали 🎉 вітання з нагоди свого професійного свята. Серед відзначених грамотами були і двоє фахівців з екіпажу бригади № 302 – лікар Роман ЛЕМАК та водій Берталон КОВАЧ. І одразу після урочистостей – на робочу зміну.
💬«Зміна була гаряча🚑🔥. Довелось і на ДТП виїжджати, і травмованим після бійки допомогу надавати, і пологи над ранок у машині приймати, – розповідає Роман ЛЕМАК.
📌 Щодо породіллі, то був справжній екстрім. 📲Виклик із с.Холмок надійшов о 4.15 зранку. П’яті пологи, перейми тривають вже 1,5 години! 22-річна жінка розповіла, що щойно повернулася зі 🇨🇭Швейцарії, не очікувала на такий швидкий розвиток подій. Все відбулося для неї несподівано.
💬Коли ми готували породіллю до транспортування, то розуміли, що можемо не встигнути довезти до пологового – дуже стрімко активізувалась родова діяльність… Так і сталося – немовля не чекало. Біля Собору на проспекті Свободи зупинили авто і разом з фельдшеркою Уляною ГРИГОР'ЄВОЮ прийняли пологи. Дитинка народилась здоровою – 👍10 із 10 балів по шкалі Апгара. Провівши всі належні в таких випадках маніпуляції, наша 🚑бригада транспортувала вже двох пацієнтів – маму і немовля, - до Ужгородського пологового будинку».
😍Дякуємо всім нашим медикам за професіоналізм, самовідданість та врятовані життя! ☝️Служба 103 завжди на варті, наші диспетчера та бригади працюють 24/7 аби рятувати життя і забезпечити допомогу кожному, хто її потребує.
Категорія : Новини по нашому


Залишити Коментар