Новини по нашому 395 Переглядів 0 Рейтинг

Кучугури сміття, непотріб скрізь, кубло безхатьків: Потерпають від сміття (відео)

березня 16 / 2024



Кучугури сміття, непотріб скрізь, кубло безхатьків – від антисанітарії потерпають мешканці одного зі спальних мікрорайонів Ужгорода між вулицями Одеською та Тихого. Зустріли імовірних винуватців ромської національності, на яких показали люди – та ті на камеру не зізнаються.

Тутешні кажуть, така ситуація тут вже років 5. І все погіршується. З острахом чекають потепління, адже крім щурів та бруду, буде ще сморід, що й вікон не відкриєш. Мова про колишню котельню – будівля у аварійному стані. Зараз слугує притоном для безхатьків та любителів зеленого змія. Люди занепокоєні щодо екології та безпеки, особливо дітей.

Адже поруч – садочок, недалеко і школа. Між багатоповерхівками – ігрові майданчики, де малеча проводить дозвілля. І такий небезпечний осередок безладу – практично у самому серці міста. Усі питання жителів мікрорайону – адресуємо міському голові. Богдан Андріїв каже, про проблему у міській раді знають і займаються її вирішенням.

Далі – пряма мова. За виконанням обіцянки разом і з мешканцями вулиць Одеської та Тихого – стежитимемо та триматимемо в курсі.
Категорія : Новини по нашому


Залишити Коментар