Новини Закарпаття

Тут перетинаються минуле і майбутнє: Дмитро Комаров розкриває секрети Мукачева

Тут перетинаються минуле і майбутнє: Дмитро Комаров розкриває секрети Мукачева
Відомий телеведучий та мандрівник Дмитро Комаров анонсував прем’єрний випуск «Світ навиворіт. Україна», в якому розповість про Мукачево.
У прем’єрному випуску «Світ навиворіт. Україна», Дмитро Комаров розповість про «казкову» та стародавню професію сажотруса, яка все ще існує в Мукачеві, де живе найвідоміший сажотрус України, якому навіть поставили прижиттєвий пам’ятник – пан Берталон. З мукачівським сажотрусом Комаров чистив димар на даху старовинного замку, якому 650 років.
Також Дмитро Комаров покаже пошту майбутнього, де замість людей вже працюють роботи, дозволяючи пришвидшити процеси в десятки разів, а інноваційний термінал НП автоматично (без участі людини) сортує та відправляє 500 000 посилок на день.
"Півмільйона. На день. І це - лише один термінал. Люди лише завантажують та розвантажують – решта процесів на шляху посилки автоматизовані. Я навіть уявити не міг, що відбувається з посилкою після того, як ти її відправив – це реально вражає. Дуже круто, коли країна під час повномасштабної війни не просто продовжує працювати, а розвиває крутезні технології майбутнього. Саме про це – наш новий цикл про минуле і майбутнє в Україні під час повномасштабної війни", - ділиться враженнями Дмитро Комаров.
Прем’єрний випуск «Світ навиворіт. Україна» про Мукачево вже покажуть сьогодні, 9 лютого, о 20.30 на 1+1 Україна.
Перейти на сайт