Новини по нашому 640 Переглядів 0 Рейтинг

«Швидка» застрягла в глибокому снігу: вночі на Закарпатті провели цілу спец- операцію щоб врятувати немовля

лютого 08 / 2024
За вікном – темна ніч, а екстрені служби – працюють. Вони відповідають на кожен дзвінок з проханням про допомогу. Вони мчать, розриваючи темряву ночі вогнями проблискових маячків, приносять світло, надію та допомогу тим, хто її потребує.
Сьогоднішній нічний виклик у село с.Герцевці, що на Мукачівщині. Немовля 8 місяців, стрімко піднялася висока температура. У маленьких дітей це небезпечно! Перебіг звичайного ГРВІ може мати ускладнення, які розвиваються блискавично. Диспетчер скеровує на виклик бригаду №700 (лікар – Мирослава БІГУН, фельдшер- Віктор ЧОВБАН, водій-Микола КОХАН). Однак, на півдорозі до села «швидка» застрягла в глибокому снігу. Довелось викликати на допомогу рятувальників ДСНС. Потужне пожежне авто витягнуло із снігової пастки медичний транспорт і рятувальники доставили медиків до місця призначення вже своєю високопрохідною машиною.
Лікар та фельдшер, оглянули маленьку пацієнтку і провели всі необхідні діагностичні маніпуляції, медикаментозно знизили температуру і вже у стабільному стані, разом з мамою на рятувальному авто ДСНС, доставили їх до «швидкої», а потім, медичним транспортом - до обласної дитячої лікарні в м. Мукачево.
💓Дякуємо працівникам 🚒Головне управління ДСНС України у Закарпатській області за оперативність, колегіальність та допомогу. 🤝Разом ми - сила💪
Категорія : Новини по нашому


Залишити Коментар