Новини по нашому 1 161 Переглядів 1 Рейтинг

Зібралися на головній площі села аби спільними зусиллями вирішити проблему (відео)

лютого 03 / 2024


Зібралися на головній площі села аби спільними зусиллями вирішити проблему, що виникла між представниками влади та громадянами. Жителі Керецьківської громади готують заяву щодо висування недовіри до голови. За словами місцевих, такому рішенню передувало систематичне ігнорування проблем жителів громади, відсутність діалогу та корупція.

Як розповідають працівники освіти, вони постійно зверталися до очільника громади задля врегулювання важливих питань, проте у відповідь так нічого і не отримували. Зазначають, що діючий голова громади не звітував про надходження та освоєння коштів.

Депутат Керецьківської сільської ради розповідає, непорозуміння з головою постійно виникали і у депутатського корпусу. За словами чоловіка, кошти у громаді розподіляли лише за рішенням голови. Він і визначав пріоритетні сфери та ті, які на його думку, коштів не потребували. Останньою краплею для громади стала ситуація, що мала місце наприкінці грудня минулого року. Коли один з депутатів підірвав бойові гранати просто під час бюджетної сесії. Місцеві запросили голову громади на зібрання виборців, проте Михайло Михайлович на них так і не з’явився. Ми намагалися поспілкуватися з Михайлом Мушкою, аби з’ясувати причину конфлікту з громадськістю. За його словами, він сумлінно виконує свою роботу, а всі претензії виборців, це лише прискіпливе ставлення. Голова громади запевняв, що надасть усі відповідні документи, що підтверджують його слова, проте зустрітися з нами так і не зміг.

А своїх колег, що були присутні на зібранні Михайло Михайлович планує позбавити мандата. Зараз Керецьківська громада збирає необхідну кількість голосів задля висування недовіри до голови. Після чого, документ має пройти всі необхідні бюрократичні процедури згідно чинного законодавства.

https://youtu.be/pcOuve
Категорія : Новини по нашому


Залишити Коментар