Новини по нашому 643 Переглядів 0 Рейтинг

Перша ракетка України Сергій Стаховський, на Закарпатті займається виноробством

жовтня 18 / 2023



Перша ракетка України Сергій Стаховський, на Закарпатті займається виноробством, розповідає голова Закарпатської ОВА, Віктор Микита, на своїй сторінці в соціальній мережі.

«Сьогодні з фронту до ОВА завітав наш добрий друг, тенісист, перша ракетка України Сергій Стаховський Sergiy Stakhovsky, котрий з перших днів повномасштабної війни боронить незалежність країни на лінії зіткнення з ворогом.

Сергій уже давно займається 🍇 виноробством на Закарпатті, тож ми говоримо не лише про війну, а й про регіональний розвиток краю, до якого він безпосередньо причетний.

Домовилися про реалізацію спільного проєкту в напрямку розвитку молоді Закарпаття, де Сергій буде одним з ідеологів та менторів. Це зараз надважливо для молодих людей, які після перемоги формуватимуть основу нової європейської України.

З людьми, котрі генерують ідеї, реалізовують проєкти, захищають країну на фронті та мають стратегічне бачення, можу спілкуватися годинами. Однак, на жаль, часу завжди обмаль, тож комунікуємо в робочому порядку.

Дякую Сергію Стаховському за візит.
🇺🇦 Разом ми сила, разом переможемо!
Слава Україні!
Героям слава!» - допис Віктора Микити.
Категорія : Новини по нашому


Залишити Коментар