Новини по нашому 784 Переглядів 0 Рейтинг

«Гуцульський борщ для ЗСУ» - громадський волонтерський проєкт, до якого долучилася вся Рахівщина

червня 15 / 2023

Про тих, хто не втомився ❤️ і не складає руки ✊
«Гуцульський борщ для ЗСУ» - громадський волонтерський проєкт, до якого долучилася вся Рахівщина (Закарпаття). Не лишилися осторонь і працівниці нашої установи.
Мета проєкту – підтримати наших захисників💪, виявити їм свою повагу і вдячність ❤️ за мирний сон.
❗️ Команда нараховує понад 50 осіб, серед них переважно жінки. Місцеві підприємці також надають величезну допомогу – продуктами, коштами, доставкою. Насправді наші працівниці – лише часточка великої команди, до якої постійно долучаються мешканці Рахівщини та внутрішньо-переміщені особи, школярі та педагоги, колеги, друзі та знайомі.
«Гуцульський борщ для ЗСУ» складається з традиційного набору компонентів для борщу:
• буряк;
• морква 🥕;
• картопля 🥔;
• м'ясо 🥩;
• капуста 🥬;
• цибуля 🧅;
• зелень🌱 та приправи 🧄.
Жіноча ж команда, до якої увійшли наші прекрасні працівниці економічного підрозділу та інших відділів, всі компоненти попередньо відварюють, потім висушують, перемішують дбайливими ручками🫳. Готову суміш вони фасують в порційні пакети і відправляють до військових підрозділів. Воїнам же лишається тільки закип’ятити її або залити окропом – і, вуаля, борщик готовий до споживання. 🍲
Ми вдячні нашим колегиням Оксана Куранян, Elena Yurcuts, Мирослава Савляк, Тоня Сметанюк, Silvana Ihnatiuk, Савляк Наталія за те, що вже понад рік невтомно помагають нашим воїнам, знаходячи час між роботою, турботою про сім’ю і позбавляючи себе хвилин відпочинку.
☝️До речі, наші невтомні бджілки-трудівниці вже стали героїнями телевізійних сюжетів.
👉А ще вони ніколи не відмовляються від допомоги. Якщо у вас виникло бажання долучитися у будь-який спосіб (наприклад, долучитися до сушіння чи поділитися городньою зеленню, якої постійно бракує, або вищевказаними продуктами), пропонуйте свої послуги!
Разом до перемоги!🇺🇦
✍️Відзначайте в коментарях всіх, хто зробив свій внесок у проєкт «Гуцульський борщ для ЗСУ»!
Категорія : Новини по нашому


Залишити Коментар