Новини Закарпаття

Труси на плоті: на Рахівщині розшукують власника екстравагантного елементу гардероба


Карпати на стільки чарівні, що їхня велич змушує їх підкорювачів залишати тут все!


У мережі Фейсбук вискочило цікаве та курйозне повідомлення: – “Розшукується власник екстравагантного елементу гардероба, який чекає по нього там де він забув – на горі Костирівка неподалік найвищих вершин Карпат”.

Гора Костирівка розташована в центрі курортного містечка Ясіня Рахівського району на Закарпатті. Це місце дуже люблять шанувальники гірського лижного відпочинку, адже на горі діє один із двох у місті підіймач. Окрім лиж, тут можна покататися на сноуборді, санках, снігоході або навіть квадроциклі. На Костирівці добре почуватимуться люди, які вперше приїхали на гірськолижний курорт, бо гори тут невисокі. Сюди часто підіймаються молодь, щоб відпочити, сім’ї з дітками на пікнік, тут завжди людно. Після відпочинку на горі завжди можна знайти різні речі, інколи навіть золоті прикраси, звичайно багато мусора. Але ось така знахідка розсмішила багатьох.

В мережі цю згубу активно коментують, ось, наприклад Іван каже:

О то напевно фірмові, ще й з рахівського базару. Майже автентичні.

Вікторія прокоментувала: -“Перескочив і застряг. Цікаво, де решта причандалля?”

Така курйозна знахідка розсмішила багатьох. Комусь викликала огиду, комусь сміх.

Гору оточують густі ліси, гори і долини, тож влітку в околицях Костирівки і на ній самій також є чим зайнятися. Збирання грибів і ягід, цілюща вода з мінеральних джерел, прогулянки на свіжому повітрі навряд чи когось залишать байдужим. Та багато молоді знайшли чим себе ще тут зайняти. Бо на гору є гарний підйом автом, тож молодь чим користується.

На горі відкривається чудова панорама на гори довкола Ясіні. В Ясіні туристи зупиняються масово через помірні ціни на житло, а також у пошуках гуцульського колориту. Ще одна перевага – зручний вихід на пішохідні маршрути до Петросу та Говерли. Ясіню часто використовують як альтернативу Буковелю.

Тому всіх відвідувачів гори та поціновувачів природи закликаємо нічого не губити та не забувати на природі.

Перейти на сайт