Новини по нашому 669 Переглядів 0 Рейтинг

Город без лопати – це альтернатива майбутнього - розповідають закарпатці (відео)

квітня 04 / 2023

Город без лопати – це альтернатива майбутнього. Адже є думка фахівців, що, перекопуючи землю та перевертаючи ґрунт, ми позбавляємо сил свою ж ділянку. Секретами іншого підходу ділиться господиня Тамара з досвідом землеробства у понад 15 років. Цей метод має переваги у порівнянні зі стереотипами землеробства. Аби рослини не поливати – треба зберегти вологу.

А для збільшення поживності землі – радять використовувати рослини та органіку, які завжди поруч! Аби вірно підібрати сидерати – це рослини, які покращують структуру грунту- варто звернути увагу на бур’яни, що ростуть на вашій ділянці. Вони і підкажуть, що саме варто висіяти для покращення хімічного та бактеріального складу землі.

А ще – такий підхід полегшує роботу по господарству. По-перше – це зменшення фізичного втручання. По-друге – це органічні продукти. Ну і головне, з плюсів- міцні та здорові культури. Також при застуванні такому підході форма грядок набуває нового, незвичного вигляду. Господиня сама обробляє велику городню ділянку.

Каже, робить це з легкістю та у задоволення. Отримуючи результат, який мотиивує продовжувати. Альтернативний досвід пані Тамари може стати у нагоді закарпатським господиням.
Категорія : Новини по нашому


Залишити Коментар