Новини по нашому 20 249 Переглядів 10 Рейтинг

Жінка із Закарпаття точна копія Анджеліни Джолі

грудня 10 / 2022

Закарпатка – точна копія Анджеліни Джолі
Анжеліка Кривка родом із Хуста. Утім зараз мешкає в Чехії. Вдома часом буває, але на Закарпатті її схожість із відомою артисткою ніколи не помічав ніхто. А от у Брно вона просто не має проходу від охочих сфотографуватися, бо люди думають, що вона насправді є Анджеліною Джолі.


Як позначилося те, що наша землячка є копією американської знаменитості, на її житті? Чи хотіла б вона познайомитися з оскароносною екс-дружиною Бреда Пітта? Чи вдавалася хустянка до пластики, чи ідентичність є натуральною?

Про це вона розповіла «Карпатському об’єктиву».

Після розлучення вирішила кардинально змінити життя

Анжеліці 32 роки. Вона вже другий рік живе в Чехії, додому приїжджає, але там у неї тепер нова робота та інше життя.

«Вдома я працювала у сфері краси. Заробляла непогано… Кудись їхати раніше не планувала. Утім так склалося життя, що довелося змінювати прописку і навіть рідну країну, – ділиться вона думками з «Карпатським об’єктивом». – Після розлучення з чоловіком захотілося кардинально змінити все: себе, думки, оточення. Це було 5 років тому. Спочатку взялася за зовнішність. Я від природи – русява, тож перефарбувала волосся на каштановий колір, трохи підрізала, бо воно було дуже довгим, до сідниць. Можливо, саме через це на Анджеліну раніше не була настільки схожою. Також зробила контурну пластику губ. Більше ні до яких косметичних процедур ніколи не вдавалася».

Закарпатка зізнається, що рішення поїхати в Чехію було спонтанним і прийнятим не просто так.

«Я їхала на заробітки. Покликала подруга. Утім планую зараз залишитись, бо коли почалася війна, забрала і сина. Марку 12 років, він школяр. Мій брат живе у Брно вже 15 років. У нього тут родина і двоє дітей. Ми з сином мешкаємо в нього. Роботу знайшла швидко, спочатку працювала на заводі, платили добре, але я сильно втомлювалася. Зараз навчаюся на перукарку, після закінчення отримаю сертифікат і зможу працювати за професією. Це для мене дуже важливо. Український диплом у мене є, але тут потрібен інший. Мені видадуть сертифікат міжнародного зразка. До того ж цікаво пізнавати нове у б’юті-сфері, адже тут завжди потрібно бути у тренді і знатися на новинках, вдосконалювати навички та вміти задовольнити клієнток», – переконує вона.


У Чехії хустянка обжилася швидко і врешті-решт позбулася болю через невдалі стосунки.

«Вдома мене всі нагадувало про чоловіка, про його зраду, було багато неприємних спогадів. Я багато плакала, в мене постійно не було настрою… Тут змінилася атмосфера і на душі потроху стало легше. Звісно, зіштовхувалася і з труднощами, і з виснаженням, і з непорозуміннями… але в загальному всім задоволена, ні на що не нарікаю. Тепер зі мною дитина і я взагалі спокійна. Сину у школі подобається, він швидко знайшов нових друзів. Мова Марку далася легко. Можливо дякуючи тому, що раніше багато спілкувався з двоюрідними братом і сестрою через соцмережі», – каже Анжеліка Кривка.

Покликали в кафе: «Анджеліна!»

Вперше схожість із акторкою на собі закарпатка відчула 2 роки тому у Брно. Але тоді вона навіть не зрозуміла, що її просто переплутали… прийняли за зовсім іншу людину.

«Ми сиділа в кафе з дружиною брата і мене хтось покликав: «Анджеліна!» Я відгукнулася, бо думала, що кличуть справді мене. Підійшли дві жінки і почали селфитись зі мною. Мені залишалося тільки очима кліпати, бо не могла збагнути в чому справа. Вони щось говорили до мене англійською… я ж майже нічого не розуміла і тільки посміхалася та говорила: «Йес!». Коли фотосесія закінчилась, ми пішли, обидві так і не розуміючи, що то було», – пригадує вона.

Утім невдовзі ситуація повторилася.
Чи змінила схожість з американкою життя закарпатки?

Анжеліка каже, що відколи дізналася про те, що є двійницею Анджеліни Джолі, їй стало жити веселіше.

«Мене тішить, як люди радіють зустрічі зі мною. Звісно, кидаються до мене далеко не всі, алише одиниці, та це так кумедно! Цікаво, що на заводі, де я пропрацювала більше року, мені ніхто жодного разу не сказав, що я нагадую йому знаменитість. Можливо через те, що одягнена була в спеціальний одяг і завжди скручувала волосся у гульку, практично не фарбувала очі. А от коли я у вільному одязі і з макіяжем, дуже часто вплутуюся у пригоди», – переконує вона.

Аби краще увійти в роль, хустянка навіть вивчила біографію Джолі і знайшла дещо спільне.
«Їй теж не надто таланить у коханні… як і мені. Також у дитинстві пережила розлучення батьків… Утім вона має набагато цікавіше життя за моє. Вона старша за мене, із 1975 року народження. Та цікаво, що народились ми майже в один день. Вона – 4 червня, я – 5-го. Також наші імена співзвучні. Можливо, секрет схожості у цьому… На свій вік вона має шикарний вигляд. Не знаю, якою я буду у 47. Їй поталанило, зуміла розкрити свій талант, стала відомою і впливовою. Пам’ятаю, який шум викликало, коли Анджеліна побувала у Львові, як посол доброї волі. Буду вдома, неодмінно поїду у Львів. Мені цікаво, чи там до неї добре придивилися, чи переплутають зі мною. На Закарпатті не було жодного випадку, аби мене прийняли зі іншу людину. Тобто, на житті вдома схожість не позначилася зовсім ніяк. А от у Чехії так… Тут буває всяке. Але серйозно я все це не сприймаю. Я ж не Джолі… хоч і Анжеліка. Мені до неї дуже далеко. Вона дійсно дуже талановита! Передивилася кілька фільмів за її участі. Скажу, що стала фанаткою! «Оскари» Анжделіни – заслужені», – каже Анжеліка.

З акторкою закарпатка мріє познайомитись, їй цікаво, чи вона сама помітила б схожість.

«Я б дуже хотіла побачитись із Анджеліною Джолі, поговорити, сфотографуватись, аби на світлині сама роздивилася, що в рисах нашого обличчя схоже, а що ні. Цікаво, чи вона сама б помітила щось чи ні. Вірю, що колись ми точно побачимося, адже мрії мають особливість здійснюватися!» – наголошує Анжеліка.

Марина АЛДОН
Категорія : Новини по нашому


Залишити Коментар