Новини по нашому 1 691 Переглядів 2 Рейтинг

У Мукачеві попрощалися із Героєм: Ярослав Товкан поклав своє життя у битві з ворогом за українське Запоріжжя (відео)

березня 10 / 2022
У Мукачеві попрощалися із Героєм: Ярослав Товкан поклав своє життя у битві з ворогом за українське Запоріжжя (відео)


У Мукачеві сьогодні попрощалися із Героєм. Ярослав Товкан поклав своє життя у битві з ворогом за українське Запоріжжя, він був розвідником легендарної 128 Закарпатської бригади.

В останню путь провести молодого військового прийшли рідні, близькі, друзі, побратими. Молодий мукачівець Ярослав Товкан поклав своє життя за українське Запоріжжя, був розвідником 128 Закарпатської бригади. Йому б виповнилося 27 років та злощасна війна забрала його назавжди.

Ярослав рік тому був зарахований до 128 бригади. Півроку перебував у зоні бойових дій на Сході України, після чого повернувся додому у відпустку. Та цю, таку очікувану відпустку, як і молоде життя, обірвав російський наступ.

Разом із побратимами, які повертались автомобілем із завдання, Ярослав підірвався на міні, отримавши травми, від яких і загинув! Гідно віддати шану Герою, який життя поклав за мир та спокій нашої Батьківщини прийшли рідні, близькі, побратими. Ярослав завжди був позитивним, усміхненим хлопцем, мужнім. Пам’ять про полеглого воїна житиме вічно, адже Герої не вмирають!

Категорія : Новини по нашому


Залишити Коментар