Новини по нашому 999 Переглядів 1 Рейтинг

Як звати батька ми не знаємо", – мама 11-річної школярки розповіла про вагітність доньки

жовтня 27 / 2021

Всю Україну облетіла шокуюча новина про те, що на Закарпатті завагітніла 11-річна дівчинка. Відомо, що вона жителька села Гать, що в Берегівському районі.

Породіллею виявилася дівчинка ромської національності на ім’я Біана. Вагітна ще 14 жовтня потрапила до Берегівської районної лікарні у гінеколого-акушерське відділення на 31-32 тижні із загрозою викидня. Вагітна дівчинка проходила лікування близько двох тижнів і днями її виписали.

Мати 11-річної дівчинки запевняє, що всю відповідальність за виховання і Біани, і майбутнього онука бере на себе. Мовляв, буде їх виховувати та підтримувати. За її словами, батько дитини із Києва і про вагітність дівчинки не знає.
Наша сім’я працювала у Київській області на одному зі сміттєзвалищ. Там дочка познайомилась із хлопцем, який і є батьком дитини. Хто він, як його звати ми не знаємо. Має народитися хлопчик Олександр", – каже мама 11-річної дівчинки.

Вагітність протікає нормально, але в дівчинки ще не сформувалася належним чином тазово-м’язова система. Тому медики планують приймати пологи кесарським розтином. Докладніше про шокуючу вагітність 6-класниці дивіться у сюжеті.
Категорія : Новини по нашому


Залишити Коментар