Новини по нашому 812 Переглядів 0 Рейтинг

Патрульні зупиняли автівки та велосипеди всі підряд (фото)

серпня 07 / 2021
Одним із пріоритетних напрямків роботи поліцейських є безпека громадян на дорогах. Поліцейські постійно слідкують за дотриманням водіями безпечної швидкості, правил водійської етики, правил безпечної поведінки пішоходів тощо.

Для цього поліцейські продовжують посилене патрулювання на всій території регіону, а також систематично проводять роз’яснювальну роботу з водіями легкових автомобілів, великогабаритного транспорту, велосипедистами.

Вчора, 6 серпня, працівники Управління превентивної діяльності поліції Закарпаття провели ще один захід для посилення безпеки.

На дорогах населених пунктів області, автошляхах, насичених рухом вулицях поліцейські спілкувалися як із дорослими, так і з неповнолітніми учасниками дорожнього руху. Працівники поліції нагадали їм правила безпечного переходу вулиць, уважного руху узбіччями доріг та наголосили на важливості носіння в темну пору доби світловідбиваючих жилетів.

Дітям поліцейські роздали флікери та розповіли, як важливо мати світловідбиваючи значки, стрічки чи наліпки на верхньому одязі та рюкзаках.

Поліцейські наголошують, що профілактична робота як з дорослими, так і з молодшими учасниками дорожнього руху завжди дає максимально позитивний результат. Водії та пішоходи погоджуються із зауваженнями, охоче прислухаються до порад, а головне – стають уважнішими на дорозі та більше піклуються про власну безпеку.




Відділ комунікації поліції Закарпатської області
Категорія : Новини по нашому


Залишити Коментар