Новини по нашому 1 127 Переглядів 0 Рейтинг

Зруйнувати стереотипи: ексклюзив із підготовки до конкурсу Міс Закарпаття 2021 (ФОТО, ВІДЕО)

травня 23 / 2021

Міс, які планують зруйнувати стереотипи і довести, що конкурси краси – це не лише зовнішня краса, а й глибокий внутрішній світ і головне інтелект, на якому дотепер майже не акцентували увагу в подібних заходах. Міс Закарпаття 2021 конкурс який цьогоріч розкриє закарпатських дівчат з усіх напрямків. На одному з них нам вдалося побувати – оцінити грацію і сміливість красунь у кадрі змогли відеографи, які працювали з ними під час цікавої фотосесії у нарядах відомої дизайнерки Роксолани Новак

15 дівчат беруть участь у цьогорічному конкурсі МІС Закарпаття 2021. Розкрити їх всебічно, як до цього ніхто не робив запланували організатори заходу. Тому і назва конкурсу не стандартна Енергія Краси .

Під час фотосесії, дівчат одразу перевіряли на стійкість, від них дізнались трохи пікантних подробиць: як правильно відшивати хлопця, або що обрати відпочинок із подругою чи роботу в селі з хлопцем.

Міс Закарпаття має показувати приклад ідеалу, кажуть дівчата. Вони намагаються всебічно розкривати себе. Бути цікавими для світу.

Хто стане переможницею конкурсу дізнаємось вже 19 червня. А тим часом хтось вже обирає собі фавориток.


1-tv.com.ua
Категорія : Новини по нашому


Залишити Коментар