Новини по нашому 1 322 Переглядів 1 Рейтинг

Цілющі купелі: Унікальна оздоровниця на Тячівщині (відео)

травня 14 / 2021
Цілющі купелі: Унікальна оздоровниця на Тячівщині (відео)

Незабаром – пора відпусток і літнього відпочинку. З давніх давен люди використовують цілющі властивості природи, щоби відновити сили після тривалих недуг, наповнити душу життєдайною енергією. Унікальна природна оздоровниця є і у Тячівській громаді. У мальовничій місцевості села Лази Тячівської громади розташована рекреаційна зона , відома цілющими джерелами мінеральної сірководневої води.

За їх живильною силою приїжджають люди з усієї України і навіть з-за кордону. Тому що лікує, зміцнює імунітет та активує гарне самопочуття. За переказами старожилів, лікувальну дію вод помітили ще за часів Австро-Угорщини.

На території рекреаційної зони є два джерела. Вода з першого більш насичена сірководнем і слугує для зовнішнього застосування. Ванни з цією водою корисні при захворюваннях опорно-рухового апарату та шкіри, нормалізують артеріальний тиск та роботу нервової системи.

Віддалена від шумних трас та густозаселених вулиць, рекреаційна зона популярна і у мешканців Тячівської громади: сюди часто навідуються місцеві велолюбителі і шанувальники природи.

Категорія : Новини по нашому


Залишити Коментар