Новини по нашому 1 850 Переглядів 2 Рейтинг

На Закарпатті роми напали на жінку

травня 15 / 2021

В мережі фейсбук, користувачі розповідають про ще один конфлікт з ромами.

"Доброго дня !!!
Що до ситуації яка склалася 8.05.2021 - побили дівчину, маму, доньку. Marianna Yatskiv-Chorey
Наше Закарпаття є багато національне, та налічує багато нацменшин. Але є одна "нацменшина" яку тяжко так назвати, яка веде себе вкрай аморально в суспільстві.
Називайте її як хочете - але останнім часом, вони перетнули усі межі, червоні лінії, та моральні людські цінності.
Побиття атовців, грабіж дітей, пенсіонерів, крадіжки в магазинах, наркотики, аморальна поведінка - і це все під захистом та егідою псевдо-баронів та горе-представників цих горе-меншин. Деякі з них є діючими депутатами та чиновниками в певних сферах (собез)
До поки право"охоронні" органи та їх працівники будуть закривати очі на це свавілля, до тих пір буде прогресувати ця пухлина в суспільстві.
Побиття дівчини на очах у доньки та мами, з проникненням в житло на приватну територію, групою осіб - це як мінімум дві статті криміналу. Доречі зі слів очевидців та потерпілих, осіб було 40-50 чол. Декілька нарядів Патрульна поліція Ужгород та Мукачево та + працівників ТОР - ледве зупинили цих злодіїв.
Справа набула неабиякого розголосу, та стала резонансною, завдяки небайдужими громадянам.
Станом на сьогодні 10.05.2021 - потерпілими написано заяви в міськвідділі поліції (8.05.2021). Вчора було викликано, неодноразово швидку медичну допомогу, та як погіршився стан потерпілої. Сім'я перебуває під постійним тиском з боку меншин. Погіршується психологічний та фізичний стан потерпілих.

Громада міста звертається до:
Олексій Петров - голова Закарпатської обласної ради
Патрульна поліція України
Патрульна поліція Закарпатської області
Закарпатська обласна прокуратура

Взяти під особистий контроль цю справу, недати спуску цьому резонансному та неодноразовому випадку. Не доводіть людей до самосуду над цими злодіями. Ми не дамо цій справі тихо згаснути, як вони до цього звикли." -Marianna Yatskiv-Chorey
Категорія : Новини по нашому


Залишити Коментар