Новини по нашому 1 799 Переглядів 0 Рейтинг

У Перечині посеред дороги до місцевого пляжу встановили паркан, – соцмережі (ФОТО, ВІДЕО)

травня 05 / 2021

Мова йде про дорогу до місцевого пляжу, який називають “Чемодан”. За словами дописувачів, єдина проїзна дорога до пляжу виявилась перекритою несподіваною огорожею.
Сім’я вирішила поїхати на відпочинок до річки Уж, проте успішно дістатись автівкою до місця відпочинку запланованим маршрутом так і не змогла. Адже дорога у напрямку до пляжу виявилась перегородженою. Іншої проїздної дороги до пляжу, як відзначає дописувач, не має. Ситуацією зацікавилися місцеві активісти.

“Хто і чому перегородив дорогу, яка веде до річки Уж в місті Перечин?”, – запитує Євген Країло у відео:


“Їдеш собі на річку відпочити з сім’єю, а тут забор серед дороги стоїть, дуже чудово! Підкажіть де купитикрила на автомобіль цікаво, на скільки законно встановлювати забор на єдиному проїзді до річки”, – пише Andrey Volk у гурпі Наш Перечин.


Голова ОТГ Іван Погоріляк підключився до дискусії в мережі Фейсбук, каже: Ця земельна ділянка знаходиться в оренді у підприємства «Зелені янголи» і вони там вирощують декоративні дерева. До «Чемодана» можна доїхати на автомобілі, а далі, ні. Чи краще коли на цій землі росли борщівники? Чи всюди вздовж річок повинні бути піїздні дороги? Andrey Volk Лаба-Когут Йолана.
Категорія : Новини по нашому


Залишити Коментар