Новини по нашому 1 460 Переглядів 0 Рейтинг

Закарпатець оригінально обдурив TruCam (ВІДЕО)

квітня 23 / 2021
Закарпатець оригінально обдурив TruCam (ВІДЕО)
Деякі українські автомобілісти, які люблять швидкість, вдаються до найрізноманітніших хитрощів, щоб обдурити радари TruCam і камери автоматичної фіксації порушень ПДР.
Житель Закарпатської області, якого поліцейські називали Юрієм Петровичем, судячи з усього, завдав на номерний знак спеціальну речовину, – пише today.

Патрульні поліцейські були здивовані, коли на радарі TruCam побачили автомобіль без одного символу в номерному знаку. Тому машину і зупинили. Але коли поліцейські підійшли до автомобіля, то номерний знак читався добре, в ньому було видно всі символи (всі чотири цифри «1»).

”Правоохоронці заявили, що водій нібито завдав на номерний знак спеціальну речовину, яка робить його нечитабельним, і пообіцяли його оштрафувати. Водій заперечував, що проводив будь-які маніпуляції з номерним знаком. Він вказував, що номерний знак прекрасно читається з 20 метрів, як того вимагають ПДР”, – пише видання.
На жаль, не відомо, чим закінчилася ця історія. Нагадаємо тільки, що за поїздку з номерним знаком, який не читається з відстані в 20 метрів, передбачений штраф в розмірі 850 гривень.
Категорія : Новини по нашому


Залишити Коментар