Новини по нашому 3 111 Переглядів 1 Рейтинг

Буковель закрили, Драгобрат у розпалі: Івано-Франківщина та Закарпаття у «червоній» карантинній зоні

березня 14 / 2021
Поліція провела слідчі дії на знаменитому українському гірськолижному курорті «Буковель». Як повідомив агентству Інтерфакс-Україна.Рідною мовою представник поліції, причиною слідчих дій є підозра в недотриманні карантинних обмежень у «червоній» карантинній зоні. Водночас, Івано-Франківська регіональна комісія з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій ухвалила закрити на карантин курорт «Буковель».


Читайте також: Ситуація щодо COVID-19 в Рахівському районі





Обласна влада вирішила обмежити в'їзд на територію Поляницької територіальної громади, де розташований курорт «Буковель». На територію ОТГ пропускатимуть тільки мешканців або працівників місцевих закладів та підприємств, тому туристи не зможуть потрапити на курорт.
В суботу, 13 березня, підйомники повністю припинили роботу, що видно з камер спостереження на курорті.
На сторінці ГК Буковель Bukovel з'явилось повідомлення щодо обмеження роботи.
- Вимоги та рішення регіональної комісії фактично позбавляють ТК «Буковель» об’єктивної можливості для продовження функціонування та надання туристичних послуг.
Зі свого боку адміністрація ТК «Буковель» обіцяє докласти всіх зусиль, щоб забезпечити гостей можливостями для отримання придбаних на цей період послуг після 27.03.2021.
Категорія : Новини по нашому


Залишити Коментар