Новини по нашому 1 297 Переглядів 0 Рейтинг

"Я пила день у день", – мукачівка, яка стала учасницею шоу "Від пацанки до панянки", розповіла про своє життя

березня 10 / 2021


1 березня на Новому каналі стартував новий сезон реаліті-шоу "Від пацанти до панянки". Глядачі стануть свідками того, як нові учасниці боротимуться за шанс кардинально змінити життя

Залежні від шкідливих звичок, страху, минулого, соціальних мереж і гулянок – з цим доведеться зіткнутися дирекції Школи леді у новому сезоні. Нові пацанки неконтрольовані та готові на все, аби погасити внутрішній біль, який з’їдає їх зсередини.

Серед учасниць цього сезону і 22-річна дівчина з Мукачева – Георгіна Данканич. Її залежності – це алкоголь, бійки і слава. Георгіна – місцева знаменитість у Мукачеві. Вона відома й гулянками, під час яких часто збирає друзів та починає без зупинки пити алкоголь, та гучно веселитися.



З усім тим, своє життя Георгіна вважає безглуздим. Мама постійно пиячить, з самого дитинства вона кидала доньку напризволяще. Найрідніша людина – дідусь – повісився, коли Георгіні було 12 років.

Згодом її брат також наклав на себе руки у прямому ефірі. Трапилось це влітку 2020-го року. Дівчина відверто розповіла свою історію (початок о 01:02:04).
Категорія : Новини по нашому


Залишити Коментар