Новини по нашому 863 Переглядів 1 Рейтинг

Поліція за вихідні склала майже 300 протоколів через дискотеки та інші масові гуляння на Закарпатті

лютого 22 / 2021

За останні вихідні, 20 та 21 лютого, поліція Закарпаття склала 283 протоколи за статтею 44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Мова йде про 39 порушень за частиною першою, тобто про недозволені на даний час проведення масових заходів, дискотек та інших свят, за участі великої кількості гостей.



Поліцейські фіксували масові свята та гуляння з небезпечним в нинішніх умовах скупченням людей, які не дотримувалися навіть найпростіших карантинних правил. На Ужгородщині в дитячому розважальному закладі взагалі виявлено захід, де найменші закарпатці великими скупченнями відпочивали зі своїми батьками, також без елементарних норм захисту. Це в той час, як на території області школи масово переводяться на дистанційне навчання через спалахи епідемії і учні не можуть нормально продовжувати процес засвоєння знань.

Перша частина статті про порушення правил карантину також передбачає недотримання елементарних правил персоналом закладів.

Найбільше порушень виявлено в Ужгороді та на Тячівщині. Нагадаємо, що за даними медиків саме ці райони лідирують в області за темпами поширення коронавірусу.

Решта порушень стосувалася недотримання маскового режиму, тобто громадяни перебували в громадських будівлях без захисної маски або ж вона була одягнена неправильно і не закривала повністю ніс та рот. Таких випадків зафіксовано 244. Найбільшу кількість виявлено на територіях Ужгородщини, Мукачівщини та тій частині Берегівщини, що найближча до міста Виноградів.

Загалом за вихідні поліцейські у всіх районах Закарпаття перевірили майже 700 суб’єктів господарювання. Поліцейські Закарпаття закликають громадян сумлінно ставитися до вимог законодавства та дотримуватися всіх правил карантину.
Категорія : Новини по нашому


Залишити Коментар