Новини по нашому 1 514 Переглядів 1 Рейтинг

Бездоріжжя на Закарпатті: Відстань від Нижніх Воріт до Перехресного 26 км. долають за годину

вересня 17 / 2020
Бездоріжжя на Закарпатті: Відстань від Нижніх Воріт до Перехресного 26 км. долають за годину
Відстань від Нижніх Воріт до Перехресного – 26 кілометрів. Здавалося б – півгодини і ми на місці. Але для того, щоб сюди доїхати нам знадобилося більше години. Винна дорога, а точніше її відсутність.

Щастя якщо вдається, принаймні метрів 50, проїхати без маневрувань. Місцеві обурюються – влада про цей автошлях і про них просто забула і не згадує вже скоро 40 років! Щодня цією автотрасою на навчання в сусідні населені пункти їздять діти.

Це неабияк виснажує школярів, які щодня щонайменше 2 години проводять в дорогі. Не варто забувати і про ремонт транспортних засобів, адже за таких умов авто ламається чи не щотижня. Сільський голова Перехресного каже, що неодноразово звертався до представників влади усіх рівнів з проханням вплинути на ситуацію і виділити кошти на ремонт цього відрізку автошляху, але суттєвої допомоги так і не отримали.

До речі, це дорога обласного значення. І якби її відремонтували це б покращило, а по-суті, утворило б нормальне сполучення між Воловецьким та Великоберезнянським районом. Варто сподіватися, що жителі цих населених пунктів невдовзі дочекаються хороших, безпечних доріг та повноцінного сполучення між районами.

Категорія : Новини по нашому


Залишити Коментар