Новини по нашому 1 602 Переглядів 0 Рейтинг

Мукачівське локомотивне депо – успішне та модернізоване

вересня 04 / 2020
Мукачівське локомотивне депо – успішне та модернізоване
Мукачівське локомотивне депо – успішне та модернізоване. Працевлаштовано там сотні людей, щодня ними виконується титанічна робота з ремонту та обслуговування рухомого складу.Мукачівське локомотивне депо одне з найбільших та найкращих залізничних ремонтних підрозділів в Україні. Щороку тут обслуговують більше п’ятисот одиниць рухомого складу.

Мукачівське локомотивне депо є важливим платником податків. Щороку підприємство приносить в бюджет більше 80 мільйонів гривень. Мирослав Тайпс працює тут вже 31 рік, пройшов шлях від слюсаря до керівника – каже, депо пережило чимало змін та стало модернізованим.

Сергій Лембак приїхав на Закарпаття із Донеччини – каже, умовами роботи тут дуже задоволений: висока зарплата, лояльне ставлення керівництва, надання житла. Під час суворого карантину депо працювало в повному обсязі. Люди, які не мали змоги дістатися на роботу громадським транспортом були відправлені у простій із 100% оплатою посадового окладу.

Це дало можливість підприємству зберегти кадровий потенціал та уникнути скорочень.За словами керівника Мукачівського депо, залізниця – це важливий елемент розвитку регіону та країни загалом.


Категорія : Новини по нашому


Залишити Коментар