Новини по нашому 2 941 Переглядів 1 Рейтинг

Як вибрати кільце для заручин: важливі поради

серпня 27 / 2020
Як вибрати кільце для заручин: важливі поради
Будь впевнений: момент, коли ти зробиш пропозицію, твоя кохана запам'ятає на все життя! А подароване кільце залишиться з нею на довгі роки.

Як же вибрати кільце на заручини,щоб воно стало не просто символом твоїх серйозних намірів, а й її найулюбленішим і пам'ятним прикрасою? Ми підготували для тебе кілька слушних порад.

Придивися, які прикраси носить твоя дівчина. Це дуже важливий момент, особливо якщо ти зважився вибрати кільце для заручин самостійно і покладатися на суворий чоловічий смак. Передбачається, що це колечко вона буде носити і після весілля, тому воно повинно збігатися за стилем з рештою її прикрасами і відображати її внутрішній світ. Раптом вона любить вінтаж? Або гламур? А, може, навпаки, вважає за краще лаконічну класику? Визначити, що об'єднує прикраси, в яких твоєї улюбленої комфортно - великий крок у правильному напрямку!

Який метал обрати?

Це правило стосується і кольору металу. Тут у всіх є свої переваги. Наприклад, якщо кохана не любить червоне золото,а вважає за краще білий метал, відразу вибирай обручку з білого золота, платини або родированного срібла. Крім того, зараз дуже популярні комбіновані кільця з золота різних кольорів.

Стиль та дизайн

Тут є свої тонкощі: необхідно враховувати стиль життя дівчини. Витончене золоте кільце з високою закріпкою каменю - дуже красиве і елегантне прикраса, але в щоденному використанні може виявитися не практичним і чіплятися за одяг. Тому активної дівчині краще вибирати кільце з каменем невисокою посадки, або в суцільному обрамленні.

Додамо, що незважаючи на величезну популярність класичних дизайнів з одним великим діамантом, такі кільця - не аксіома! Можливо, якщо твоя кохана - неординарна особистість, їй більше підійде щось екстравагантне: кільце у формі корони, абстракції, з великим ажурним кріпленням каменю або візерункової гравіюванням?

Обручку необхідно обирати на смак дівчини, тому краще запитати пораду в її близької подруги або родички. Не забувайте про те, що це важлива подія для кожної дівчини, тому освідчення має бути особливим, святковим та щирим. Потурбуйтесь про те, щоб кохана запам’ятала його на все життя.
Категорія : Новини по нашому


Залишити Коментар