Новини по нашому 824 Переглядів 0 Рейтинг

Через запеклий конфлікт партнерів, у Мукачеві може зникнути центр іпотерапії для реабілітації дітей з ураженнями нервової системи

серпня 06 / 2020
Через запеклий конфлікт партнерів,  у Мукачеві може зникнути центр іпотерапії для реабілітації дітей з ураженнями нервової системи
Близько 20 років тому у Мукачеві почав діяти центр іпотерапії для реабілітації дітей з ураженнями нервової системи. Нині, через запеклий конфлікт колишніх партнерів та друзів, цей заклад під загрозою знищення. П. Тиберій працює з кіньми все життя.

Близько 20 років тому вирішив створити у Мукачеві реабілітаційний центр для дітей з органічними ураженнями нервової системи. Відтак, почав шукати приміщення для розташування такого центру.

Тоді, розповідає чоловік, спираючись на дружні стосунки, вони уклали усний договір. Аби робота стартувала, довелося вкласти 50 тисяч доларів. П. Тиберій каже, облаштував майданчик, побудував стайні, організував водопостачання. Загалом зробив все необхідне для повноцінного функціонування ферми. Однак додає, з часом ситуація докорінно змінилася. Конфлікт триває вже більше двох років.

Від погроз чоловіки вже давно перейшли до реальних дій, каже п. Тиберій. Та розраховуватися з ним ніхто не збирається, каже фермер. Натомість чоловіки зі свого боку тільки посилюють конфлікт. Після зруйнування ділянки для тренувань, вони перейшли до нищення парканів на території центру, а днями навіть відключили електроенергію, що потягло за собою відсутність води на фермі. П. Тиберій додає, приміщення готовий покинути, але для цього необхідно облаштувати нове, адже коням потрібні належні умови для існування. Сподівається, конфлікт вдасться врегулювати мирно, в інакшому випадку звертатиметься до правоохоронних органів.
Категорія : Новини по нашому


Залишити Коментар