Новини по нашому 1 293 Переглядів 0 Рейтинг

На Закарпатті рятувальники шукали в лісі 78-річного грибника

червня 11 / 2020
Сезонності у гірських рятувальників Закарпаття немає: взимку вони шукають шанувальників активного відпочинку у засніжених Карпатах, влітку роботи додають грибники та любителі прогулянок на природі.

Так вчора, до Служби порятунку зателефонував мешканець Берегівського району та повідомив, що він разом із батьком вранці вирушив по гриби у лісовий масив, що поблизу села Гут. Вони розійшлися у різні боки та домовились зустрітися через деякий час у визначеному місці. Коли ж батько не з’явився, чоловік зрозумів – він заблукав. Турбуючись про рідну людину, син зателефонував о 19:30 рятувальникам.

Для пошукових робіт залучили фахівців гірського пошуково-рятувального відділення м. Мукачева, які о 21:50 знайшли 78-річного берегівчанина у задовільному стані. Чоловік пояснив, що просто втратив орієнтири та не знав куди іти. На щастя, рятувальники завжди поруч, тож і цього разу усе завершилось happy endом.

Шановні закарпатці, будьте обережні під час прогулянки у лісі. Перед виходом повідомте рідних чи близьких куди збараєтесь вирушити, а також беріть із собою мінімальний запас їжі, воду та заряджений мобільний телефон. Будьте відповідальними!

На Закарпатті рятувальники шукали в лісі 78-річного грибника
На Закарпатті рятувальники шукали в лісі 78-річного грибника



У ДСНС України у Закарпатській області
Категорія : Новини по нашому


Залишити Коментар