Новини по нашому 1 521 Переглядів 0 Рейтинг

На Пасху кожен закарпатець зможе стати священником

квітня 06 / 2020
На Пасху кожен закарпатець зможе стати священником
Без масочки не буде пасочки. Піти святити паску закарпатці в церкви не зможуть. В Україні жорсткий карантин і він триватиме і в період Великодня. Також шастати в гості не можна буде, яйця хрещеникам носити доведеться на Різдво… або взагалі на цьому можна буде заощадити. Тим більше, що більшість фірм пішли на вимушений відпочинок і зарплати поки що людям не світять.

Рекламуйся у газеті «Закарпатські оголошення»! Тел. 050 222 50 50
Як буде далі – одному Богу відомо. А помолитись йому можна спокійнісінько вдома. Усі служби будуть транслюватися і в Інтернеті, і по телевізору. Як казав Христос: «Там, де твоє чи троє зберуться в ім’я моє, там і є церква!» І не треба прив’язувати дім Божий до якихось особливих споруд! Так що беріть святу воду, запасену ще на Водохреща, кошик і всі звичні наїдки, ставте перед екраном чи монітором і долучайтеся до святкування.

Чи могло ще рік таке людям приснитися? Навіть у фантастичних фільмах такого не було…. але тепер можливо все і через рік ми з цього будемо лише сміятись.

Тільки от закарпатським ґаздинькам цьогоріч, скоріш за все, доведеться пекти пасочки самесеньким. А що… часу в жінок тепер багато, чому б і ні!
Категорія : Новини по нашому


Залишити Коментар