Новини Закарпаття

На три чверті збільшилася кількість пожеж на Закарпатті


На три чверті збільшилася кількість пожеж на Закарпатті. Якщо за 9 місяців 2023-го було зафіксовано 935 загорань, то цьогоріч – уже 1626 випадків. Саме це обговорювали на нараді під керівництвом Романа Гудака за участі представників усіх районних підрозділів ДСНС.
Така негативна тенденція потребує активних дій. Тож в пріоритеті у рятувальників – посилення інформаційно-роз’яснювальної роботи з населенням по всьому краю. А щоб правила безпеки запам’ятали й найменші жителі області – заплановано відкрити нові класи безпеки, яких наразі налічується 48.
Не оминули увагою й розширення системи місцевої пожежної охорони та роботу з добровольцями-вогнеборцями, які неабияк допомагають бійцям ДСНС під час пожеж у віддалених населених пунктах. Насамкінець наголосили на тому, що уже зараз слід думати про підготовку до зимового сезону, коли зазвичай стається більше надзвичайних подій.
Із приємного – вручення відзнак особовому складу, а також представнику благодійного фонду «Дім милосердя» Марку Вальку за плідну співпрацю.
Перейти на сайт