Новини Закарпаття

На Ужгородщині дикий лісовий кіт напав та покусав жінку (ФОТО)


До видання Закарпаття 24 звернулася читачка та попросила опублікувати застереження для любителів збирати гриби через випадок, що стався з ними біля лісу між селами Лікіцари та Турички, що на Перечинщині.

Після того, як жінки вийшли з авто та направились в ліс, одна з них помітила кішку великих розмірів, що перебувала поблизу. На вигляд це був домашній кіт, однак вже за хвилину він агресивно зі швидкістю вітру накинувся на жінку, вчепився зубами в руку й почав рвати шкіру.

“Я прибігла на страшні крики мами та побачила, як вона лежить на землі, а кіт вчепившись не відпускає, агресивно себе веде, що я тільки не робила і щелепу відкривала і за ноги його тягла, він був на стільки сильним, що ми не могли з ним справитись. Коли почала бити його по голові, він відпустив її та втік нам під автомобіль. Потім, втікаючи, потрапив під колеса проїжджаючої машини”, – розповіла читачка.

Жінки зрозуміли, що потрібно відвезти кота на експертизу для перевірки на сказ та показати постраждалу лікарю. Медики обробили рани, провели вакцинацію та сказали чекати результатів експертизи.

На фото дикий кіт, який напав на людей. За словами читачки він був приблизно 5-7 кг, з великою головою та очима.

Тож, жителів Ужгородщини закликають інших бути обачними під час походу по гриби.
Перейти на сайт