В Ужгородському РТЦК побили ветерана і батька відомої української акторки

жовтня 05 / 2024



В Ужгородському РТЦК побили ветерана і батька відомої української акторки.

В Ужгородському РТЦК побили батька Юлії Буйновської, відомої української акторки серіалів “Полкан”, “Просто Надія” та інших. Батько Юлії – добровлолець, ветеран війни, який внаслідок захисту держави з перших днів війни отримав інвалідність після численних поранень. В Ужгородському РТЦК та СП чоловіка принижували, називаючи наркоманом, а коли він обурився таким ставленням, побили. Про це повідомила дочка українського захисника Юлія Буйновська. Дочка ветерана зазначає, що батько в боях за Україну зазнав серйозних поранень. Лікарі рідним мало не щодня заявляли, що шансів мало. Проте, після тривалої коми та численних операцій, воїн все ж зміг вийти з важкого стану. Відтак відновив сили і прийшов до Ужгородського РТЦК запитати, чим може бути корисним для держави.

Коли воїн набрався сил, то вирішив піти у ТЦК, щоб там йому дали бодай якусь роботу, що приноситиме користь державі. В результаті, йому відмовили, але на цьому похід у військкомат не завершився.

Перебуваючи на території Ужгородського РТЦК та СП ветеран, спочатку отримав від посадової особи військкомату порцію принизливих образ в напрямі – «наркоман, ти чому сюди приперся…», а потім його й взагалі – закували в кайданки та побили, в тому числі наносячи удари ногами…

Дочка зазначила, що написала заяву в правоохоронні органи.

Щодо Ужгородського РТЦК та СП, то наразі про цю подію жодних коментарів немає.

Текст: Groza news
Відео з Тік-Ток каналу Julibu_26 ВІДЕО ТУТ ▶️

Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар