Сумна звістка для однієї з громад Тячівщині: З болем у серці повідомляємо про втрату нашого земляка

вересня 12 / 2024
Буштинська громада, що на Тячівщині повідомляє про трагічну звістку з фронту:

🇺🇦 Сумна звістка для нашої громади

З болем у серці повідомляємо про втрату нашого земляка, захисника України — Ігоря Володимировича Висторобського, інспектора прикордонної служби вищої категорії, майстер-сержанта, який вірно стояв на сторожі нашої безпеки.

Ігор Володимирович був одним із тих, хто ще з 2014 року боровся за суверенітет України, охороняючи українсько-російський кордон у найгарячіших точках. З перших днів повномасштабного вторгнення він безстрашно брав участь у бойових діях, захищаючи рідну землю на передових позиціях у Донецькій та Луганській областях.

Кілька тижнів тому він отримав множинні осколкові поранення голови, черепно-мозкову травму та травматичну ампутацію лівої руки внаслідок обстрілу в районі Ямполя. Попри тяжкі поранення, він боровся за життя майже два тижні в лікарні, але, на жаль, його серце не витримало... Ми втратили справжнього Героя, який до останнього подиху стояв заради нашого майбутнього.

Його мужність та самопожертва завжди будуть для нас прикладом незламного духу і вірності присязі. Він залишиться у нашій пам'яті як людина, яка віддала життя за свободу і незалежність України.

Співчуваємо родині Ігоря Володимировича та схиляємо голову перед його подвигом. Вічна пам'ять Герою!

Буштинська громада сумує разом з вами...
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар