Новини Закарпаття

На Закарпатті військовослужбовці Чопського загону вшанували пам’ять полеглого прикордонника



🖤🇺🇦У РІЧНИЦЮ ЗАГИБЕЛІ МИКОЛИ САСИНА ПРИКОРДОННИКИ ВШАНУВАЛИ ПАМ’ЯТЬ ПОЛЕГЛОГО ПОБРАТИМА

На Закарпатті військовослужбовці Чопського загону вшанували пам’ять полеглого прикордонника Миколи Сасина. Захисник загинув 27 серпня 2023 року під час ворожого обстрілу в районі Бахмута, виконуючи бойове завдання.

Микола Сасин народився 28 березня 1973 року у селі Тарасівка Закарпатської області. Після завершення навчання він пропрацював 20 років в органах системи МВС України, після чого вийшов на пенсію.

З початком повномасштабного вторгнення росіян Миколу Миколайовича мобілізували до Чопського прикордонного загону. У складі зведеного підрозділу він захищав рідну землю від ворога на Донецькому напрямку. На рахунку головного сержанта Миколи Сасина два бойові виїзди, з останнього з яких він повернувся, на жаль, «на щиті».

У річницю загибелі Героя прикордонники поклали квіти до його могили та вшанували хвилиною мовчання. Військовий капелан протоієрей Сергій Ємець відслужив заупокійну панахиду за душу спочилого воїна та оголосив проповідь-вшанування родини, яка втратила люблячого сина та мудрого чоловіка.

🇺🇦Світла пам’ять та вічна слава Герою!
Слава Україні!🇺🇦
Перейти на сайт