На Закарпатті сталася смертельна ДТП: що відомо (ФОТО)

серпня 18 / 2024

Вчора ввечері до поліції надійшло повідомлення про аварію за участі легковика та велосипедиста у селі Дубриничі Ужгородського району. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції в Закарпатській області.

За викликом на місце події прибула слідчо-оперативна група місцевого відділення поліції для з`ясування попередніх обставини ДТП.

Встановлено, що 19-річний мешканець села Зарічево, керуючи автомобілем «Chevrolet», допустив наїзд на 85-річного місцевого жителя, який рухався на велосипеді в попутному з водієм напрямку і раптово змінив напрямок руху – почав перетинати проїжджу частину.

Внаслідок зіткнення чоловік отримав травми несумісні із життям.

Водія автомобіля працівники поліції освідували – за кермом він перебував тверезий. Транспортні засоби правоохоронці помістили на арештмайданчик.


За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвели до смерті велосипедиста слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. У справі призначено експертні дослідження, які допоможуть встановити всі обʼєктивні обставини та причини за яких сталася автопригода.
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар