Військовослужбовці Чопського прикордонного загону провели в останню путь свого побратима

серпня 01 / 2024

ВАСИЛЬ ПАДЕНИЧ: ПРИКОРДОННИК І ВОЇН ДО ОСТАННЬОЇ ХВИЛИНИ ЖИТТЯ 🇺🇦
Військовослужбовці Чопського прикордонного загону провели в останню путь свого побратима майстер-сержанта Василя Паденича. Серце воїна перестало битися 26 липня 2024 року під час виконання ним завдань із захисту України від російських окупантів.
Василь Михайлович Паденич народився 10 січня 1983 року у селі Петрівка Ужгородського району. Після закінчення у 2001 році Ужгородського професійно-технічного училища #5 проходив строкову службу у підрозділах Чопського прикордонного загону, а по її завершенні підписав контракт.
Усе життя Василя Паденича було пов’язане з кордоном. Він чесно і сумлінно виконував службові обов’язки у Чопському загоні, доки його долю не змінило повномасштабне вторгнення. У березні 2022 року прикордонника призначили у бойовий підрозділ Львівського загону, у складі якого він боронив Бахмутський напрям.
Наприкінці минулого року майстер-сержанта Паденича було переміщено на посаду у прикордонну комендатуру швидкого реагування 1 прикордонного загону. Відтоді разом з побратимами він боронив свою країну від ворога на Харківському напрямку. Саме тут, у зоні бойових дій, обірвалося життя захисника.
Поховали Василя Михайловича у його рідному селі Петрівка. Без люблячого та турботливого батька залишилася донечка Анна-Марія.
Попрощатися з побратимом прийшли керівництво і персонал Чопського загону. Військовий капелан протоієрей Сергій Ємець взяв участь у чині поховання воїна.
Василя Паденича пам’ятають як веселу і щиру людину. Він надзвичайно любив життя, кожного зустрічав з усмішкою на вустах. Побратими знали його, перш за все, як відважного і рішучого воїна.
🖤Щиро співчуваємо рідним та близьким Василя Михайловича! Вічна слава та світла пам’ять захисникові України!🇺🇦
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар