На найвищій точці вшанували загиблого Героя

липня 13 / 2024
⛰НА НАЙВИЩІЙ ТОЧЦІ.

🕯Військовослужбовці 3 Луганського прикордонного загону імені Героя України полковника Євгенія Пікуса та 31 Чернівецького прикордонного загону імені генерал-хорунжого Олександра Пилькевича вшанували пам’ять прикордонників 3 прикордонного загону, які загинули під час захисту суверенітету та територіальної цілісності України. Зробили вони це шляхом сходження на найвищу точку України – гору Говерла.

🇺🇦Ідейним натхненником цього заходу стала сестра загиблого офіцера-прикордонника підполковника Сергія Лакея Ірина. У сходженні взяли участь і родичі загиблих бійців. Вони одягнули футболки з портретами прикордонників.

💪Багато хто з учасників походу здійснював сходження на гору вперше в житті, тому було важко, але підтримка один одного та допомога на складних ділянках дозволили усій групі успішно подолати маршрут та разом взяти висоту 2061 метр.

🇺🇦На вершині гори учасники акції встановили прапори України та Державної прикордонної служби, а також прапор з іменами загиблих прикордонників 3 прикордонного загону.

Пам’ятаємо кожного!

Герої не вмирають!
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар