Девʼять пожеж за вихідні: Рятувальники інформують

липня 01 / 2024
Підрозділами Головного управління ДСНС України у Закарпатській області з 28 червня по 1 липня для оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 12 виїздів. Хибних викликів не зафіксовано.
Девʼять пожеж за вихідні: Рятувальники інформують

28.06.2024 о 15:52 надійшло повідомлення про загорання сухої трави на відкритій території за адресою: Хустський район, Міжгірська тергромада, с. Майдан. Пожежею знищено суху траву та чагарники на площі 0,06 га. Причина й збитки встановлюються. До гасіння залучались дві одиниці техніки 16-ї державної пожежно-рятувальної частини см. Міжгір’я.

29.06.2024 о 01:20 надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку за адресою: Мукачівський район, Чинадіївська тергромада, смт Чинадійово, вул. Глинянська. Вогнем знищено покрівлю житлового будинку та надвірної споруди на площі 200 кв. м, частину перекриття житлового будинку, а також частину майна. Ще пошкоджено перекриття та стіни другого поверху будинку. Причина й збитки встановлюються. До гасіння залучались чотири одиниці техніки 9-ї, 10-ї та 11-ї державних пожежно-рятувальних частин м. Мукачево.

29.06.2024 о 06:59 надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку за адресою: Хустський район, Горінчівська тергромада, с. Монастирець, вул. Молодіжна. Вогнем знищено крівлю та перекриття на площі 90 кв. м та частину майна. Причина й збитки встановлюються. До гасіння залучались дві одиниці техніки 14-ї державної пожежно-рятувальної частини ДПРЧ м.Хуст.

29.06.2024 о 18:22 надійшло повідомлення про пожежу в підвальному приміщенні будівлі за адресою: м. Ужгород, вул. Університетська. Пожежею знищено сміття на площі 5 кв. м. Причина й збитки встановлюються. До гасіння залучались дві одиниці техніки 3-ї та 4-ї державних пожежно-рятувальних частин м. Ужгород.

30.06.2024 о 00:45 надійшло повідомлення про пожежу в надвірній споруді за адресою: Ужгородський район, Костринська тергромада, с. Люта. Вогнем знищено крівлю на площі 40 кв. м та тонну сіна. Причина й збитки встановлюються. До гасіння залучались дві одиниці техніки 8-ї державної пожежно-рятувальної частини смт В. Березний.

30.06.2024 о 03:08 надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку за адресою: Тячівський район, Солотвинська тергромада, смт Солотвино, вул. Л.Українки. Вогнем пошкоджено перекриття на площі 99 кв. м та речі домашнього вжитку. Причина й збитки встановлюються. До гасіння залучались чотири одиниці техніки від 1-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Тячів, державного пожежно-рятувального поста смт В. Бичків та Центру безпеки громадян с. Н.Апша.

30.06.2024 о 09:04 надійшло повідомлення про пожежу в надвірній споруді за адресою: Хустський район, Хустська тергромада, с. Рокосово, вул. Центральна. Вогнем знищено кухонну витяжку на площі 1 кв. м та пошкоджено речі домашнього вжитку. Причина й збитки встановлюються. До гасіння залучались дві одиниці техніки 14-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Хуст.

30.06.2024 о 17:55 надійшло повідомлення про загорання сміття на відкритій території за адресою: м. Ужгород, вул. Погранична. Пожежею знищено сміття на площі 25 кв. м. Причина й збитки встановлюються. До гасіння залучалась одна одиниця техніки 3-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Ужгород.

01.07.2024 о 03:20 надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку за адресою: Тячівський район, Солотвинська тергромада, смт Солотвино, вул. Пасічна. Вогнем знищено холодильник та пошкоджено стіни двері, стелю на площі 4 кв. м. Причина й збитки встановлюються. До гасіння залучались три одиниці техніки від 1-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Тячів, державного пожежно-рятувального поста смт В. Бичків та Центру безпеки громадян с. Н.Апша.
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар