Професійного футболіста ФК «Хуст» забрали з вокзалу до ТЦК: зв’язок з ним зник

травня 08 / 2024

Захисника першолігового Хуста із Закарпаття Миколу Сираша було затримано та доставлено до місцевого ТЦК, після чого звʼязок з гравцем обірвався. Про це йдеться на сторінці клубу.

Зокрема, зазначається, що Миколу Сираша 7 травня, прямо з міського вокзалу забрали працівники ТЦК та доставили до військомату.

“На момент затримання футболісту виповнилося 25 років, хоча закон ще не вступив у дію, в славнозвісному Хустському ТЦК свої правила незаконного утримання людей. Звʼязок з футболістом на даний момент відсутній. Подальша доля – невідома.”, зокрема йдеться у повідомленні.

Повідомляється також, що чемпіонат України на грані зриву. Команди відмовляються їхати в м. Хуст через дії Хустського ТЦК. Декілька клубів в Україні визнали критично важливими обʼєктами, а їхні гравці відповідно – отримали бронювання від мобілізації.

Тож ФК звертається до керівництва області та представників спорту для реагування та підтримки у цій ситуації.

«Просимо реагування та підтримки у Голови УАФ Андрія Шевченка, Голови ПФЛ Олександра Каденко, Голови обласної військової адміністрації Віктора Микити, Голови ЗАФ Івана Дурана та всіх небайдужих щодо даної ситуації. Зовнішній ворог прагне знищити нас, нашу мову, культуру, спорт. Допоможіть врятувати український футбол», – йдеться у заяві закарпатського клубу.
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар