Поліцейські Міжгір`я цілу ніч шукали зниклого 10-річного хлопчика

квітня 08 / 2024


У селі Синевир Хустського району, вночі, співробітники Відділення поліції № 2 Хустського районного управління поліції швидко розшукали малолітнього хлопчика, який пішов з дому через сварку з батьками. Дитину повернули додому, загроз його життю та здоров’ю нема

Вчора ввечері, 7 квітня, до поліції звернулася схвильована 36-річна мешканка села Синевир Хустського району, яка повідомила про зникнення її 10-річного сина. Жінка розповіла, що між ними з малолітнім сином виник конфлікт, через що останній пішов з дому у невідомому напрямку та не повернувся. Самостійні пошуки не дали результатів.

На розшук дитини негайно вирушили працівники місцевого відділення поліції. Правоохоронці опитали сусідів та односельців, а також перевірили прилеглу територію й можливі, зі слів батьків, місця перебування дитини.

В результаті пошукових заходів, які тривали цілу ніч, вранці хлопчика знайшли на одному з сіновалів. Дитину цілою та неушкодженою повернули додому.

З родиною продовжать працювати ювенальні поліцейські, щоб не допустити схожих ситуацій, які можуть нести загрозу життю і здоровʼю дитини, у майбутньому.

Відділ комунікації поліції в Закарпатській області
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар