На Закарпатті із снігового замету рятували "швидку" трактором та пожежним авто (ВІДЕО)

січня 27 / 2024
Дзвінок на «103» о 🕝пів на третю ночі: «Мені дуже погано, задихаюсь, висока температура»… Пацієнт знаходився на тваринній фермі у с. Барбово, що на Мукачівщині. Сказав, що недобре себе почував кілька днів, проте вийшов на роботу на чергування. На допомогу виїхала бригада № 908 (фельдшер Марина БРЯНИК, водій Михайло КЕНЕЗ).
Але… 🚑авто забуксувало у мокрому снігу на півдорозі до пункту призначення. Викликали на допомогу рятувальників ДСНС
Фельдшер намагалась додзвонитися до пацієнта, але телефон не відповідав… На щастя, про погане самопочуття пацієнт повідомив і свого знайомого, який вирішив їхати трактором назустріч «швидкій». Щоб не втрачати дорогоцінний час, забрав із собою і хворого. Дорогою побачив у полі проблискові маячки «швидкої»… Хворого одразу оглянула фельдшер і почала надавати медичну допомогу, щоб стабілізувати стан. А водії трактора та «швидкої» спробували звільнити медичне авто зі снігового полону. На жаль, безуспішно. І тільки коли прибула команда ДСНС на потужній техніці, нарешті вдалося зрушити з місця авто екстреної медичної допомоги. Трактор потягнув засніженим полем «швидку» далі – до розчищеної дороги.
Пацієнта у стабільному стані доставлено до лікарні Св. Мартина в Мукачево.
💓Дякуємо всім, хто долучився до порятунку, незважаючи на ніч та холод. 🚒 Головне управління ДСНС України у Закарпатській області, 🤝разом ми - сила💪
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар