Головне управління ДСНС України у Закарпатській області інформує

січня 25 / 2024

Довідка про основні надзвичайні ситуації техногенного, природного та іншого характеру на території Закарпатської області станом на 7:00 25 січня 2024 року.

Підрозділами Головного управління ДСНС України у Закарпатській області впродовж чергової доби для оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 7 виїздів, з яких один – хибний.

Щодо обстановки з пожежами



24.01.2024 о 13:58 надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку за адресою: Мукачівський район, Чинадіївська тергромада, с. Чинадійово, вул. Європейська. Вогнем частково знищено житлову кімнату, перекриття та крівлю на площі 34 кв. м. Причина й збитки встановлюються. На гасіння залучались дві одиниці техніки 10-ї та 11-ї державних пожежно-рятувальних частин м. Мукачево.

24.01.2024 о 16:10 надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку за адресою: Хустський район, Міжгірська тергромада, смт Міжгір’я, вул. Ігнатишина. Вогнем пошкоджено перекриття на площі 2 кв. м. Причина й збитки встановлюються. На гасіння залучались дві одиниці техніки 16-ї державної пожежно-рятувальної частини смт Міжгір’я.

24.01.2024 о 22:41 надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку за адресою: Тячівський район, Бедевлянська тергромада, с. Біловарці, вул. Замогильна. Вогнем пошкоджено дерев’яні елементи покрівлі на площі 15 кв. м. Причина й збитки встановлюються. На гасіння залучались дві одиниці техніки 1-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Тячів.

Некласифіковані надзвичайні події

24.01.2024 о 11:23 до ДСНС Закарпаття повідомили про спалах сажі в димарі житлового будинку без подальшого горіння за адресою: Рахівськй район, Рахівська тергромада, с. Білин.

24.01.2024 о 18:13 до ДСНС Закарпаття повідомили про коротке замикання електропроводки без подальшого горіння за адресою: Хустський район, Керецьківська тергромада, с. Березники.

24.01.2024 о 23:21 до ДСНС Закарпаття повідомили про спалах сажі в димарі житлового будинку без подальшого горіння за адресою: Тячівський район, с. Н.Апша, вул. Дечебал.

25.01.2024 року о 00:48 до ДСНС Закарпаття повідомили про отруєння - попередньо чадним газом 3-х осіб (із них 1 дитина) за адресою: м. Виноградів, вул. Мала Польова. Попередня причина – несправність газового опалювального приладу. Особи ушпиталені до Виноградівського лікувального закладу. Підрозділи ДСНС на місце події не залучалися.

Робота гірської пошуково-рятувальної частини

Підрозділами гірської пошуково-рятувальної частини Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Закарпатській області з початку року на аварійно- та пошуково-рятувальні роботи здійснено 25 виїздів та виходів у гори, в ході яких врятовано 28 осіб, з яких 13 отримали невідкладну долікарську допомогу. Також 110 туристичних груп (загальною чисельністю 1330 осіб) отримали консультації, зареєстровані або супроводжені туристичними маршрутами.

Погодні умови

За повідомленням Закарпатського центру з гідрометеорології на території області 25 січня очікується: хмарно, часом сніг та мокрий сніг, вдень на низовині з дощем. Вранці на дорогах ожеледиця. Місцями туман, налипання мокрого снігу, слабка ожеледь. Вітер північно-західний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 0-5° морозу, вдень 1° морозу - 4° тепла, в горах подекуди до 4° морозу.

По м. Ужгород: хмарно, вдень мокрий сніг та дощ. На дорогах ожеледиця. Вранці слабкий туман. Вітер південно-східний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 0-2° морозу, вдень 1-3° тепла.
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар