Закарпатські рятувальники повідомляють про надзвичайні події за добу

грудня 21 / 2023
Упродовж чергової доби (станом на 07:00 𝟮𝟏 грудня) підрозділами ДСНС Закарпаття ліквідовано 𝟭 пожежу та зафіксовано 𝟯 надзвичайні події. Усього було здійснено 𝟱 виїздів на ліквідацію різних екстремальних ситуацій.
Більше інформації на сайті: http://surl.li/omhio


20.12.2023 о 10:32 надійшло повідомлення про пожежу в приміщенні котельні ресторану за адресою: Мукачівський район, Полянська тергромада, с. Поляна, вул. Духновича. Вогнем пошкоджено крівлю та перекриття на площі 7 кв. м. Причина й збитки встановлюються. На гасіння залучались дві одиниці техніки 12-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Свалява.

Некласифіковані надзвичайні події

20.12.2023 о 08:30 до ДСНС Закарпаття повідомили про спалах сажі в димарі житлового будинку без подальшого горіння за адресою: м. Рахів, вул. Верховинська.

20.12.2023 о 12:28 до ДСНС Закарпаття повідомили про спалах сажі в димарі житлового будинку без подальшого горіння за адресою: Мукачівський район, с. Жнятино, вул. Садова.

20.12.2023 о 15:57 до ДСНС Закарпаття повідомили з приймального відділення Хустської РЛ про госпіталізацію двох громадян (з термічними опіками обличчя, рук І-ІІ ст.) внаслідок вибуху газового конвектора в житловому будинку за адресою: Хустський район, Вишківська тергромада, смт Вишково, вул. Гагаріна. Стан постраждалих стабільний, перебувають на амбулаторному лікуванні. Підрозділи ДСНС на місце події не залучались.

Робота гірської пошуково-рятувальної частини

Підрозділами гірської пошуково-рятувальної частини Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Закарпатській області з початку року на аварійно- та пошуково-рятувальні роботи здійснено 184 виїзди та виходи у гори, в ході яких врятовано 204 особи, з яких 97 отримали невідкладну долікарську допомогу. Також 4342 туристичні групи (загальною чисельністю 30075 осіб) отримали консультації, зареєстровані або супроводжені туристичними маршрутами.
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар