Головне управління ДСНС України у Закарпатській області інформує

грудня 20 / 2023
Довідка про основні надзвичайні ситуації техногенного, природного та іншого характеру на території Закарпатської області станом на 7:00 20 грудня 2023 року.

Підрозділами Головного управління ДСНС України у Закарпатській області впродовж чергової доби для оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 5 виїздів, з яких один – хибний.

Щодо обстановки з пожежами




19.12.2023 о 12:36 надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку за адресою: Тячівський район, Дубівська тергромада, смт Дубове, вул. Горького. Вогнем пошкоджено крівлю та мансардний поверх на площі 96 кв. м. Причина й збитки встановлюються. На гасіння залучались дві одиниці техніки від державних пожежно-рятувальних постів селищ Дубове та Усть-Чорна, а також вогнеборці Центру безпеки громадян Нересницької тергромади.

19.12.2023 о 19:50 надійшло повідомлення про загорання сміття на відкритій території за адресою: Хустський район, Хустська тергромада, с. Рокосово, вул. Центральна. Пожежею знищено сміття на площі 12 кв. м. Причина й збитки встановлюються. На гасіння залучались дві одиниці техніки 14-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Хуст.

20.12.2023 о 02:19 надійшло повідомлення про пожежу в квартирі за адресою: Ужгородський район, Холмківська тергромада, с. Розівка, вул. Молодіжна. Вогнем пошкоджено вхідні двері до квартири. Причина й збитки встановлюються. На гасіння залучались дві одиниці техніки 3-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Ужгород.

Некласифіковані надзвичайні події

19.12.2023 о 16:10 до ДСНС Закарпаття повідомили про те, що в приватному житловому будинку розбито побутовий ртутний термометр за адресою: Ужгородський район, с. Сторожниця, вул. Перемоги. Для проведення заходів з демеркуризації залучено відділення радіаційного та хімічного захисту Аварійно-рятувального загону спецпризначення.

Робота гірської пошуково-рятувальної частини

Підрозділами гірської пошуково-рятувальної частини Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Закарпатській області з початку року на аварійно- та пошуково-рятувальні роботи здійснено 184 виїзди та виходи у гори, в ході яких врятовано 204 особи, з яких 97 отримали невідкладну долікарську допомогу. Також 4342 туристичні групи (загальною чисельністю 30075 осіб) отримали консультації, зареєстровані або супроводжені туристичними маршрутами.

Погодні умови

За повідомленням Закарпатського центру з гідрометеорології на території області 20 грудня очікується: мінлива хмарність, без істотних опадів. Вночі та вранці на рівнинній та передгірній частинах території тумани, на окремих ділянках гірських доріг ожеледиця. Вітер південний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 2° тепла - 3° морозу, вдень 0-5° тепла, на високогір'ї до 3° морозу.

По м. Ужгород: мінлива хмарність, без істотних опадів. Вночі та вранці туман. Вітер південний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0-2°, вдень 3-5° тепла.
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар