Головне управління ДСНС України у Закарпатській області інформує

грудня 19 / 2023

Довідка про основні надзвичайні ситуації техногенного, природного та іншого характеру на території Закарпатської області станом на 7:00 19 грудня 2023 року.

Підрозділами Головного управління ДСНС України у Закарпатській області впродовж чергової доби для оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 6 виїздів. Хибних викликів не зареєстровано.

Щодо обстановки з пожежами



18.12.2023 о 06:30 надійшло повідомлення про загорання сміття на полігоні твердих побутових відходів за адресою: Ужгородський район, Баранинська тергромада, с. Барвінок. Пожежею знищено сміття на площі 6 кв. м. Причина й збитки встановлюються. На гасіння залучалась одна одиниця техніки 3-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Ужгород.

18.12.2023 о 11:21 надійшло повідомлення про пожежу в котельні житлового будинку за адресою: Хустський район, Хустська тергромада, с. Іза, вул. Центральна. Вогнем знищено покрівлю на площі 25 кв. м та частину домашнього майна. Причина й збитки встановлюються. На гасіння залучались дві одиниці техніки 14-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Хуст.

18.12.2023 о 11:57 надійшло повідомлення про пожежу в котельні житлового будинку за адресою: Хустський район, Довжанська тергромада, с. Довге, вул. Дощадець. Вогнем знищено покрівлю на площі 15 кв. м та частину домашнього майна. Причина й збитки встановлюються. На гасіння залучались дві одиниці техніки від 14-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Хуст та державного пожежно-рятувального поста с. Довге.

18.12.2023 о 17:12 надійшло повідомлення про загорання автомобіля ВАЗ за адресою: м. Мукачево, вул. Миру. Пожежею пошкоджено відсік двигуна. На гасіння залучались дві одиниці техніки 9-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Мукачево.

19.12.2023 о 02:20 надійшло повідомлення про загорання сміття на відкритій території за адресою: м. Ужгород, вул. Годинки. На гасіння залучалась одна одиниця техніки 4-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Ужгород.

Робота гірської пошуково-рятувальної частини

Підрозділами гірської пошуково-рятувальної частини Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Закарпатській області з початку року на аварійно- та пошуково-рятувальні роботи здійснено 184 виїзди та виходи у гори, в ході яких врятовано 204 особи, з яких 97 отримали невідкладну долікарську допомогу. Також 4342 туристичні групи (загальною чисельністю 30075 осіб) отримали консультації, зареєстровані або супроводжені туристичними маршрутами.

Погодні умови

За повідомленням Закарпатського центру з гідрометеорології на території області 19 грудня очікується: хмарно, без істотних опадів. Вночі та вранці на рівнинній та передгірній частині території тумани, мряка, на гірських ділянках доріг подекуди ожеледиця. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 2° тепла - 3° морозу, вдень 4° тепла -1° морозу.

По м. Ужгород: хмарно, без істотних опадів. Вночі та вранці туман, мряка. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0-2° тепла, вдень 2-4° тепла.

facebook sharing buttontwitter sharing buttontelegram sharing button
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар