Рятувальники Закарпаття інформують

жовтня 10 / 2023

Підрозділами Головного управління ДСНС України у Закарпатській області впродовж чергової доби для оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 𝟕 виїздів, з яких два – хибні.

🔷Щодо обстановки з пожежами
𝟎𝟗.𝟏𝟎.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 10:43 надійшло повідомлення про загорання сміття на відкритій території за адресою: м. Ужгород, вул. Минайська. Пожежею знищено сміття на площі 10 кв. м. На гасіння залучались дві одиниці техніки 3-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Ужгород.
𝟎𝟗.𝟏𝟎.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 17:46 надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку за адресою: Мукачівський район, м. Свалява, вул. Гірська. Вогнем знищено покриття та перекриття на площі 20 кв. м. На гасіння залучались дві одиниці техніки 12-ї державної пожежно-рятувальної частини м.Свалява.
𝟎𝟗.𝟏𝟎.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 18:12 надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку за адресою: Берегівський район, Королівська тергромада, смт Королево, вул. Щербакова. Вогнем знищено покриття та перекриття на площі 100 кв. м і домашнє майно. На гасіння залучались три одиниці техніки від 18-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Виноградів, державного пожежно-рятувального поста смт Вилок та місцевої пожежної команди смт Королево.
𝟎𝟗.𝟏𝟎.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 22:30 надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку за адресою: Ужгородський район, Холмківська тергромада, с. Концово, вул. Тарнівська. Вогнем знищено домашнє майно на площі 1 кв. м. На гасіння залучались дві одиниці техніки 3-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Ужгород.

🔶Некласифіковані надзвичайні події
𝟎𝟗.𝟏𝟎.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 18:12 до ДСНС Закарпаття повідомили про коротке замкнення електромережі без подальшого горіння за адресою: м. Ужгород, вул. Винницька.
𝟎𝟗.𝟏𝟎.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 21:23 до ДСНС Закарпаття повідомили про землетрус. За інформацією відділу сейсмічності Карпатського регіону Інституту геофізики ім. С.І. Суботіна НАН України, в с. Нова Келча Республіки Словаччина зафіксований підземний поштовх магнітудою близько 5 балів. Коливання були відчутні в Ужгороді та Ужгородському районі. Інформація про негативні наслідки від населення не надходила.
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар