На Рахівщині у лісі зник чоловік, виявилии вибухівку на Драгобраті: рятувальники Закарпаття інформують

вересня 22 / 2023

Підрозділами Головного управління ДСНС України у Закарпатській області впродовж чергової доби для оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 𝟓 виїздів. Хибних викликів не зафіксовано.
🔷Щодо обстановки з пожежами
𝟐𝟏.𝟎𝟗.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 16:24 надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку за адресою: Мукачівський район, Свалявська тергромада, с. Росош, вул. Перемоги. Вогнем знищено підшивку будівлі на площі 6 кв. м. На гасіння залучались дві одиниці техніки 12-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Свалява.
𝟐𝟏.𝟎𝟗.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 17:15 надійшло повідомлення про пожежу в багатоквартирному житловому будинку за адресою: м. Ужгород, вул. Капушанська. Пожежею знищено електрощитову, акумуляторну батарею та безперебійник UPS. На гасіння залучались три одиниці техніки 3-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Ужгород та автомобіль штабний.
🔶Некласифіковані надзвичайні події
𝟐𝟏.𝟎𝟗.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 15:00 до ДСНС Закарпаття повідомили про те, що в кімнаті багатоквартирного житлового будинку розбито побутовий ртутний термометр за адресою: м. Ужгород, вул. 8-го Березня. Для проведення заходів з демеркуризації приміщення залучалось відділення радіаційного та хімічного захисту Аварійно-рятувального загону спецпризначення.
𝟐𝟏.𝟎𝟗.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 16:33 до ДСНС Закарпаття повідомили про виявлення ВНП (попередньо ручна граната часів Другої світової війни) за адресою: Рахівський район, смт Ясіня, полонина Драгобрат. Вилучення та знищення ВНП заплановано на 22.09.2023.
𝟐𝟏.𝟎𝟗.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 19:03 до ДСНС Закарпаття повідомили про коротке замикання електропроводки без подальшого горіння за адресою: м. Тячів, вул. Незалежа.
𝟐𝟏.𝟎𝟗.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 22:20 до ДСНС Закарпаття повідомили про те, що мешканець с. Водиця Рахівського району, 1956 р.н. близько 14:00 пішов у напрямку лісового масиву урочища Тюшак Рахівського району та не повернувся. 22.09.2023 о 04:40 пошукові роботи призупинено, людини не знайдено. Із 07:00 пошукові роботи продовжуються. Для проведення пошуково-рятувальних робіт залучався особовий склад гірського пошуково-рятувального відділення с. Кваси.
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар