Рятувальники Закарпаття інформують: в районі полонина Лисича Рахівського району втратила орієнтир та заблукала людина

вересня 21 / 2023

Підрозділами Головного управління ДСНС України у Закарпатській області впродовж чергової доби для оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 𝟔 виїздів, з яких один – хибний.
🔷Щодо обстановки з пожежами
𝟐𝟎.𝟎𝟗.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 08:14 надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку за адресою: Мукачівський район, Нижньоворітська тергромада, с. В. Ворота, вул. Шкільна. Вогнем знищено електролічильник. На гасіння залучались дві одиниці техніки від державного пожежно-рятувального поста с. Н. Ворота та 13-ї державної пожежно-рятувальної частини смт Воловець.
𝟐𝟎.𝟎𝟗.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 18:55 надійшло повідомлення про пожежу в надвірній споруді за адресою: Тячівський район, Тересвянська тергромада, смт Тересва, вул. Спортивна. Пожежею знищено 1 т сіна, речі домашнього вжитку та крівлю надвірної споруди на площі 25 кв. м. На гасіння залучались три одиниці техніки від 1-ї державної пожежно-рятувальної частини м.Тячів та місцевої пожежної команди смт Тересва.
𝟐𝟏.𝟎𝟗.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 01:17 надійшло повідомлення про загорання сміття на відкритій території за адресою: м. Виноградів, вул. Вакарова. Пожежею знищено сміття на площі 0,03 га. На гасіння залучались дві одиниці техніки 18-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Виноградів.
🔶Некласифіковані надзвичайні події
𝟐𝟎.𝟎𝟗.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 10:10 до ДСНС Закарпаття повідомили про виявлення ВНП за адресою: Ужгородський район, Холмківська тергромада, с. Концово, вул. Польова. О 15:00 піротехнічним розрахунком Аварійно-рятувального загону спецпризначення вилучено та знищено артилерійський снаряд калібром 122 мм часів Другоїсвітової війни.
𝟐𝟏.𝟎𝟗.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 00:25 до ДСНС Закарпаття повідомили про те, що під час проходження туристичного маршруту в районі полонина Лисича Рахівського району втратила орієнтир та заблукала людина. О 05:40 туриста знайдено та здійснюється його супровід до с. Ділове Рахівського району. Для проведення пошуково-рятувальних робіт залучається гірське пошуково-рятувальне відділення м. Рахів.
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар