Рятувальники Закарпаття інформують

вересня 06 / 2023

Підрозділами Головного управління ДСНС України у Закарпатській області впродовж чергової доби для оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 𝟐 виїзди. Хибних викликів не зафіксовано.

🔷Щодо обстановки з пожежами
𝟎𝟓.𝟎𝟗.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 15:46 надійшло повідомлення про загорання сухої трави та чагарників за адресою: Мукачівський район, Мукачівська тергромада, с. Шенборн, вул. Нова. Пожежею знищено суху траву та чагарники на площі 0,7 га. На гасіння залучалась одна одиниця техніки 11-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Мукачево.

🔶Некласифіковані надзвичайні події
𝟎𝟓.𝟎𝟗.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 19:24 до ДСНС Закарпаття повідомили про ДТП на залізничному переїзді за адресою: Ужгородський район, Сюртівська тергромада, с. Тийглаш.. Легковий автомобіль Skoda Octavia зупинився на залізничній колії, де й зіткнувся з пасажирським потягом Ужгород-Київ. Потяг здійснив екстрене гальмування. На місце події залучалась одна одиниця техніки 6-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Чоп.

🔷Надзвичайні ситуації, події та пожежі, на яких продовжувались заходи з ліквідації
𝟎𝟓.𝟎𝟗.𝟐𝟎𝟐𝟑 під час планового проведення робіт з гуманітарного розмінування місцевості в с. Лазещина Ясінянської тергромади Рахівського району, групами піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення вилучено та знищено: 12 гранат Р-14 та 7 кугель-гранат, а також 4 артилерійські снаряди калібром 76 мм і 4 протипіхотні міни часів Першої світової війни.
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар