На Рахівщині згорів новий готель на гірськолижному курорті «Драгобрат»

серпня 24 / 2023
Підрозділами Головного управління ДСНС України у Закарпатській області впродовж чергової доби станом на 𝟕:𝟎𝟎 𝟐𝟒 серпня для оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 𝟒 виїзди. Хибних викликів не зафіксовано.

🔹Щодо обстановки з пожежами
𝟐𝟑.𝟎𝟖.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 04:09 надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку за адресою: Хустський район, Колочавська тергромада, с. Колочава, вул. Борканюка. Вогнем знищено покрівлю та перекриття на площі 110 кв. м. На гасіння залучались дві одиниці техніки від державних пожежно-рятувальних постів сіл Колочава та Синевир.
𝟐𝟑.𝟎𝟖.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 06:07 надійшло повідомлення про пожежу в новобудові мініготелю за адресою: Рахівський район, Ясінянська тергромада, смт Ясіня, гірськолижний курорт «Драгобрат». Вогнем знищено покрівлю та перекриття на площі 255 кв. м. На гасіння залучались чотири одиниці техніки від державного пожежно-рятувального поста смт Ясіня та 2-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Рахів.
𝟐𝟒.𝟎𝟖.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 01:09 надійшло повідомлення про пожежу в надвірній споруді за адресою: Тячівський район, Нересницька тергромада, с. Терново, вул. Заводська. Пожежею знищено надвірну споруду площею 40 кв. м та 3 т сіна, а також 10 складометрів дров. На гасіння залучались чотири одиниці техніки від 1-ї державної пожежно-рятувальної частини м.Тячів, державного пожежно-рятувального поста смт Дубове та місцевих пожежних команд сіл Терново й Нересниця.

🔶Некласифіковані надзвичайні події
𝟐𝟑.𝟎𝟖.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 19:43 спалах сажі в димарі без подальшого горіння, за адресою: Тячівський район, Нересницька тергромада, с. Новоселиця, вул. Вайди.

🔷Надзвичайні ситуації, події та пожежі, на яких продовжувались заходи з ліквідації
𝟐𝟑.𝟎𝟖.𝟐𝟎𝟐𝟑 під час планового проведення робіт з розмінування місцевості в с. Лазещина Ясінянської тергромади Рахівського району, групами піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення вилучено та знищено 6 артилерійських снарядів калібром 76 мм, мінометну міну калібром 82 мм, 17 протипіхотних мін, 2 підривники, 26 ручних гранат, 1 мортирка калібром 35 мм часів Першої світової війни.
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар