Понад 40% ДТП із загиблими та потерпілими – саме через перевищення швидкості (відео)

серпня 12 / 2023


Понад 40% ДТП із загиблими та потерпілими – саме через перевищення швидкості! Така невтішна статистика на дорогах спонукає замислитися водіїв дотримуватися правил дорожнього руху, щоправда не всіх! Тому з 11 серпня на автошляхах України запрацювали пів сотні комплексів автоматичної фіксації правопорушень. 31 комплекс автоматичної фіксації правопорушень, які працювали до повномасштабного вторгнення, наразі відновили свою роботу по всій Україні.

Решта – а це майже два десятка приладів контролю запрацювали вперше! Два з них – у місті Ужгород. Ще два нових таких комплекси запрацювали на автошляхах державного значення на території Закарпаття. Комплекси автоматичної фіксації правопорушень – сучасні, автоматизовані та точні. До цього часу їх тестували, а зараз використовуватимуть на повну!

Передбачена і відповідальність за порушення швидкісного режиму. До десяти днів – пільговий період, коли можна сплатити штраф у розмірі 50% з моменту отримання адміністартивного матеріалу. До слова, це можна зробити і в Дії -така функція користується популярністю у водіїв. Загалом два десятка комплексів запрацювало на території Закарпаття – крім 4 нових, ще 16, які функціонували до повномасштабної війни. Патрульні поліцейські сподіваються, що це зменшить аварійність на дорогах Закарпаття.
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар