Пожежа знищила житловий будинок: рятувальники Закарпаття інформують

серпня 10 / 2023

Підрозділами Головного управління ДСНС України у Закарпатській області впродовж чергової доби станом на 𝟕:𝟎𝟎 𝟏𝟎 серпня 𝟐𝟎𝟐𝟑 року для оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 𝟓 виїздів, з яких 𝟏 - хибний.
𝟎𝟗.𝟎𝟖.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 15:04 - пожежа в надвірній споруді за адресою: Ужгородсьий район, Середнянська тергромада, с. Ірлява, вул. Зелена. Пожежею знищено крівлю та перекриття надвірної споруди на площі 20 кв.м та речі домашнього вжитку. Причина пожежі та збитки встановлюються. На гасіння залучалось дві одиниці техніки 5-ї та 3-ї державної пожежно-рятувальної частини смт Середнє та м. Ужгород.
𝟎𝟗.𝟎𝟖.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 16:28 - загорання електролічильника в магазині за адресою: м. Мукачево, вул. Гойди. Пожежею знищено електролічильник. Причина пожежі та збитки встановлюються. На гасіння залучались дві одиниці техніки 9-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Мукачево.
𝟎𝟗.𝟎𝟖.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 16:29 - пожежа в житловому будинку за адресою: Тячівський район, Солотвинська тергромада, с. Глибокий Потік, ур. Глибокий Бовц. Пожежею знищено житловий будинок на площі 36 кв.м. Причина пожежі та збитки встановлюються. На гасіння залучались три одиниці техніки 1-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Тячів та Центру безпеки громадян с. Нижня Апша.
𝟎𝟗.𝟎𝟖.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 22:04 - пожежа в багатоквартирному двоповерховому житловому будинку за адресою: Тячівський район, Солотвинська тергромада, смт Солотвино, вул. Харківська. Пожежею знищено крівлю житлового будинку на площі 240 кв.м. Причина пожежі та збитки встановлюються. На гасіння залучались чотири одиниці техніки державних пожежно-рятувальних підрозділів м. Тячів, смт Великий Бичків, місцевої пожежної команди смт Тересва та Центру безпеки громадян с. Нижня Апша. Некласифікованих надзвичайних подій не зафіксовано.
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар